Om os

Vi har været på markedet i 5 år under navnet Rudloff Foder, men vi har pr. 1. februar 2021 skiftet navn til Unik Foder ApS.

Vores gode foder til duer, papegøjer, tropefugle, undulater, parakitter, kanarier, udefugle m.m. er stadig den høje kvalitet fra Rudloff i Tyskland. Vi har kunder der bruger foderet til spiring og dette er med stor succes og høj spireevne.

Vi sætter stor pris på at hjælpe vores kunder med at finde de varer og produkter de skal bruge – derfor stiger vores varesortiment løbende.

Flere af blandingerne er lavet af kunderne selv som tæller Danmarks mestre indenfor brevduer, raceduer, udstillingsundulater og kanarier. De får lavet deres egne blandinger, så de kan skabe store resultater.

Vi har en blanding lavet af dyrlæge Ove Brinkmann som er fantastisk til papegøjer og parakitter.

Vi bestræber os på at være konkurrencedygtige på priserne og justerer priserne efter markedet. Prisændringer sker hoved saligt ved årsskifte.

Vores varer indkøbes fra Tyskland, Holland og Danmark, leverandørerne er meget behjælpelige med at skaffe produkter til os ved efterspørgsel fra vores kunder.

Flere gange om året, er vi rundt omkring i Danmark på fuglemarkeder, hvor vi viser vores gode produkter frem og har gode tilbud med. Vi er også på kanin og marsvin udstillinger med vores lækre og unikke naturblandinger.

Jeg har brevduer som jeg flyver med, dette har jeg haft  siden 1987, jeg har derfor et stort kendskab til brevduefoderet og de biprodukter vi sælger.

Lageret har åbent en dag om ugen, men er fleksibel i forhold til at der kan afhentes på lageret i Tåstrup, eller varer kan tages med til adressen i Søborg.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores foder har en fantastisk spireevne, hvilket er lig med en rigtig høj kvalitet.

Du er altid velkommen til at ringe til Kasper 21 80 90 99 og få en snak om produkterne.