C-M-K 500 ml.

260.00DKK

Forbedrer musklernes modstandsdygtighed.

Beskrivelse

For at forbedre musklernes modstandsdygtighed.

Duens muskler udsættes for ekstremt høje belastninger under trænings- og kapflyvningsperioden. Kombinationen af ​​L-carnitin og magnesium hjælper med at forhindre muskeltræthed.

L-carnitin er et endogent stof, der transporterer langkædede fedtsyrer fra fedt og muskelvæv til muskelcellerne (mitokondrier) til energiproduktion. Derfor skal L-carnitin altid være tilstrækkeligt tilgængeligt som transportmiddel. Desuden modvirker L-carnitin forsuring af musklerne med mælkesyre og forhindrer muskelskader (stammer). Især fører den yderligere administration af L-carnitin imidlertid til en mere effektiv hjertemuskel.

For at forbrænde fedt har organismen dog også brug for meget magnesium, som er involveret som et co-enzym i aktiveringen af ​​over 300 enzymer. Derudover er det vitale mineral ansvarlig for transmission af excitation fra nerven til musklen. Et tilstrækkeligt højt magnesium niveau i muskelcellen er en forudsætning for fungerende muskelsammentrækning. Sammen med L-carnitin forhindrer det muskelspasmer, ømme muskler og vingelammelser (skæve fugle).

C-M-K indeholder stærkt koncentreret L-carnitin såvel som organisk bundet magnesium i et optimalt forhold til stofskiftet, som bedst absorberes og anvendes gennem tarmvæggen.

Administration af C-M-K skal starte om foråret med den første træning derhjemme.

Til regenerering gives CMK på dagen for flyvningen efter hver flyvning. I starten af flyvesæsonen bør C-M-K oprindeligt kun gives omhyggeligt sammen med CarboPower i drikkekarret den sidste dag før flyvning. Med stigende afstand af flyvningerne kan administrationen af ​​C-M-K øges til 2-3 dage før starten.

CMK kan også bruges meget godt med stamtavle og fjerkræ samt kaniner som forberedelse til udstillinger!

Sammensætning: magnesiumgluconat, druesukker

Analytiske komponenter og indhold: råfedt 0,00%, råfibre 0,00%, lysin 0,00%, fugtighed 88,50%, råaske 0,15%, råprotein 2,80%, methionin 0,00%

Tilsætningsstof pr. liter: Vitaminer, provitaminer og kemisk definerede stoffer med lignende virkning: L-carnitin 50.000 mg

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “C-M-K 500 ml.”