Hampefrø EU 20 kg.

465.00DKK

Mange proteiner af høj kvalitet og umættede fedtstoffer.

Beskrivelse

Hamp er et oliefrø og giver mange proteiner af høj kvalitet og umættede fedtstoffer. Den høje andel af omega-3 fedtsyrer og vitale stoffer gør det til et særligt sundt foder ernæringsmæssigt. 

Vores hamp kommer fra Frankrig og er takket være dets minimale THC (tetrahydro-cannabinol) indhold godkendt som fodermateriale i EU. Det er især populært blandt mindre kornspisere. De knækker frøskallen for at komme til den velsmagende kerne. Ønsker du en mindre mængde, så klik her

Hampefrø til fugle – til træk liv til haven

Få liv og glade dage i haven med hampefrø til fugle. Det er nemt og virkelig sundt for de flyvende venner. Smid dem hvor end det passer dig og nyd det smukke syn fra vindueskarmen eller i en havestol på terrassen alt mens solen skinner ned på det udspredte fuglefoder. Tag hånd om naturen og den tager hånd om dig. Få alle de gode mindeværdige momenter med hampefrø til fugle og giv dem de bedste levemuligheder med dette høje kvalitetsprodukt. For at frøerne bedst muligt bevarer deres næring og friskhed er det en god idé at benytte en lufttæt beholder til opbevaring.

Fugle kan sagtens spise hampefrø

Hvis du ikke allerede vidste, er hampefrø det samme frø, der findes i cannabisplanter, selvom frøet i sig selv ikke indeholder de aktive ingredienser forbundet med cannabis På trods af alt dette, er det sikkert at sige, at vilde fugle uden problemer kan spise hampefrø, hvis de købes hos en pålidelig leverandør som unikfoder.dk Hampefrø er ikke et traditionelt frø, men kan sagtens benyttes i foderblandinger eller lign. Desuden også fodres enkeltvis. Hampefrø til fugle er en super god kilde til vitaminer som gælder for fleste frøædende fugle, der indtager denne gode næringsrige spise.

Pas på dine fugle

Om det er vildt fugle eller dine helt egne, så er det essentielt de får en god kost. Med hampefrø til fugle har du en ekstremt god kilde til forskellige vitaminer og mineraler. Køb den nu i enten 20 kg. eller 2 kg. og forkæl dine fjerbelagte kompagnoner. Sunde og raske dyr giver glæde til dem de omringer – hvem ønsker ikke det. Laver du dine egne foderblandinger, så er hampefrø også en enormt god at tilføje til dit frø-mix. Men husk altid at giv hampefrø til fugle sammen med andet for at holde en varieret diet. Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os.

Yderligere information

Vægt 20 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hampefrø EU 20 kg.”