Mejsekugler uden net 25 stk.

55.00DKK

Super mejsekugler med jordnødder.

Kategorier: ,

Beskrivelse

En sund delikatesse for mange havefugle. 

Mejsekuglerne er uden net. 

En klassiker, denne mejsekugle er perfekt til fodring af vilde fugle året rundt! 

Vi bruger kun de bedste naturlige ingredienser, som mejser, spurve og mange andre vilde fugle elsker. Giver vital energi og afbalancerede næringsstoffer året rundt. 

Opskriften, der har været en succes i mange år, garanterer en særlig let foderkvalitet: den hakkes helt selv i kolde temperaturer. 

Sammensætning:
Spiseligt fedt, solsikkefrø, havregryn, hvedemel, jordnødder, calciumcarbonat 

Sund kost for dine fugle

Mejsekugler kommer i mange former, gode som dårlige. Ofte ses den med net rundt om sig og har en tendens til at blive helt hård når frosten kommer snigende. Desuden kan flere mejsekugler ses som en slags ”fast food” for fuglene såfremt de ikke indeholder de rigtige produkter. Dette kunne f.eks. være for mange hvedekerner og for lidt fedt. Hos Unikfoder.dk har vi sammensat Mejsekugler hvor alle kan være med. De fryser ikke om vinteren og giver dine flyvende venner en rigtig god diæt. Vi er også så heldige at kunne tilbyde dig mejsekugler uden net, hvilket kan være en rigtig stor fare for alle havens dyr – især for vandrende pindsvin der kan blive kvalt.

Mejsekugler tiltrækker fugle

Det som vi alle gerne vil have i haven, nemlig en masse liv og glade dyr. Det er næsten inspirerende at se fuglene spise af mejsekuglerne en dugkold sommer morgen. En perfekt start på dagen. Hvordan du vælger at præsentere fuglekuglerne, er helt op til dig, men vi anbefaler at bruge en foderautomat. Dette er den bedste løsning for dine fuglevenner. Ønsker du nogle bestemte fuglearter besøger din have, så skal du overveje hvor du placerer mejsekuglerne. Spurve fortrækker nemlig at maden er anbragt tæt på buskads og skov, da de altid er på vagt overfor spurvehøgen på jagt. Omvendt har mejserne intet imod at automaten og foder står åbent placeret, da de alligevel pendler frem og tilbage mellem skjul og mad. Ønsker du at købe en større mængde, så klik her.

Yderligere information

Vægt 2.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mejsekugler uden net 25 stk.”