Rotosal 250 ml.

270.00DKK

Supplement til duer.

 

Beskrivelse

Supplement til duer i flyvesæsonen.

Rotosal er et flydende fodertilskud baseret på organisk fosfor butafosfan og oligosaccharider for hurtigt at kompensere for fosfor og energiunderskud før og efter langdistanceflyvninger og for generelle belastninger, såsom efter behandling, fældning eller opdræt. Den indeholdte butafosfan lindrer leveren, hvorved en øget ydeevne kan observeres på flyvningen.

Den meget tilgængelige kilde til organisk fosfor understøtter en langsommere nedbrydning af energi, som er nødvendig for mellemstore og høje energiniveauer. Langdistanceflyvninger er nødvendige. Fosfor (P) spiller en central rolle i at forsyne celler med energi og er også en del af cellekerner og -membraner. Det er også vigtigt for stabiliteten af ​​knogler og fjer, for alle vækst- og udviklingsprocesser og for proteinmetabolisme. Derudover sikrer fosfor en konstant pH-værdi i blodet. Det fungerer som et buffersystem og regulerer syre-base balance.

Til fodring med drikkevand eller på foderet: Før eller efter flyvning: 5 ml pr. liter vand i to dage efter flyvning – til 20 duer.

Efter lange/svære flyvninger: 10 ml pr. liter vand i to dage efter flyvning – til 20 duer.

Fælde- og avlssæson: 2-3 gange om ugen 5 ml pr. liter vand – til 20 duer

Bemærk: Forbered frisk drikkevand hver dag. Rotosal kan blandes sikkert med Bt-Amin forte og Mumm.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rotosal 250 ml.”