Dosto Oregano Foderolie 300 ml.

280.00DKK

Supplement til duer.

Beskrivelse

Supplement til duer.

Dostofarm Tyskland har sine egne, patenterede planter, hvorfra kun Dosto oreganoolie fås. Dosto oreganoolie indeholder specielle ingredienser, som kun findes her. Dette er også grunden til den fremragende og sikre effekt med bæreduer. Derudover er Dosto-oreganoolien standardiseret, så den samme gode effekt altid er garanteret. Vi har ingen syntetiske olier. Af disse grunde er vi de eneste, der er i stand til at producere Dosto oreganoolie i henhold til kvalitetsstandarderne i medicinloven.

Derfor er kvaliteten af ​​vores nye Dosto oregano unik. Koncentrationen af ​​den aktive bestanddel af den flydende form og pulverformen blev forøget til 12% og koncentrationen af ​​foderolie til 3%. Tilføjelsen af ​​de nye æteriske olier, har vist sig at have en meget god effekt på luftvejene. På den ene side har de en positiv effekt på mave-tarmkanalen, og derudover har de sunde luftveje, fordi frie luftveje er grundlaget for al succes inden for kapflyvning.

Dosering: 1 ml pr. 3 liter drikkevand

Analytiske komponenter: Råaske 1,1%, råfedt 0,2%, råprotein 0,0%, råfiber 0,0%, natrium 0,4%, lysin 0,0%, methionin 0,0%, fugtighed 14,2%

Sammensætning: 1,2 propandiol, natriumchlorid, kaliumchlorid

Sensoriske tilsætningsstoffer pr. liter: Blanding af naturlige smagsstoffer 120.000 mg (12%)

Tips: Luk igen straks efter brug (tab af aroma) Opbevares ved omgivelsestemperatur, men ikke under 10 ° C.

Yderligere information

Vægt 0.300 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dosto Oregano Foderolie 300 ml.”